CHIPTUNING MUNICH
100% GEMAAKT IN DUITSLAND

Maximale prestatieverhoging door KI-tuning

U wilt profiteren van een maximale verhoging van de prestaties van uw voertuig?

Ons high-end apparaat op het gebied van chiptuning maakt precies dat mogelijk.

HOE WERKT ONZE MAXCHIP CHIPTUNING?

Allereerst moet worden vermeld dat er verschillende benaderingen van dit probleem zijn.

1

Aan de ene kant is er de mogelijkheid om de motorprestaties van een voertuig positief te beïnvloeden door directe interventie in het motorbesturingssysteem. In dit verband wordt de zogenaamde OBD-afstemming vaak genoemd.

2

Een verdere mogelijkheid is de elektronische verhoging van de prestaties via een extra besturingseenheid, de door Maxchip aangeboden tuningbox. In tegenstelling tot OBD-tuning gaat het hier niet om een directe interventie, maar om een extra apparaat – een zogenaamde Chiptuning Box – om het optimalisatiepotentieel van uw voertuig ten volle te benutten. 

WAT GEBEURT ER MET ONZE SLIMME DYNAMISCHE AANPASSING?

De medewerkers van onze chip tuning hebben tientallen jaren ervaring in de industrie en laten deze ervaring doorstromen naar de ontwikkeling van de Chip Tuning Box. Via extra apparaten worden de bijbehorende signalen naar de besturing gestuurd, zodat individuele aanpassingen van verschillende factoren zoals de opvoerdruk of de injectiehoek kunnen worden uitgevoerd. Het resultaat is een toename van de prestaties tot 35 %, een aanzienlijk betere acceleratie en mogelijk een lichte verhoging van de topsnelheid.

Chip

KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE
ONTMOET CHIPTUNING

Onze claim is om een van de toonaangevende chiptuners te zijn op het gebied van innovatie en ontwikkeling. Dit project wordt al vele jaren gestimuleerd, waarbij we ons vooral richten op het onderwerp kunstmatige intelligentie (AI) in relatie tot chip tuning.

Velen van ons droomden in onze jeugd van een auto als K.I.T.T. aus Knight Rider . Complexe gesprekken met onze tuningbox kunnen we niet aanbieden, maar na de installatie van onze producten is een druk op de knop voldoende om te kunnen profiteren van extra prestaties.

Onze chips zijn al zo “intelligent” dat ze zich perfect kunnen aanpassen aan uw voertuig zonder handmatige programmering. Voor u als klant betekent dit: sluit de Chiptuning Box aan en geniet direct van het rijplezier.

EEN VERANDERING VAN VOERTUIG IS OP HANDEN
MET MAXCHIP GEEN PROBLEEM!

Alle voertuigen hebben vroeg of laat een vervaldatum. Het zou dus dubbel jammer zijn als het extra vermogen via de Chiptuning Box verloren zou gaan met de auto. Maar maak je geen zorgen: dankzij de kunstmatige intelligentie kun je onze tuningbox eenvoudig en direct gebruiken voor je volgende voertuig. Gewoon in het nieuwe voertuig steken en het rijplezier kan ongehinderd verdergaan.

En het beste is: u hoeft geen extra kosten te accepteren voor nieuwe producten of herprogrammering. U koopt onze Tuningbox eenmalig en kunt hem vanaf nu voor bijna elk ander voertuig gebruiken zonder enige beperking.

TUNINGBOX
MET BIJBEHOREND
KABELSYSTEEM – INBEGREPEN

Opdat u de Tuningbox direct op uw nieuwe voertuig zonder veel vertraging kunt blijven gebruiken, ontvangt u gratis een compleet Kabelsysteem voor de bestelde aandrijvingsklasse. Indien u heeft gekozen voor een dieselchip tuning van Maxchip, kunt u onze box dienovereenkomstig gebruiken voor alle andere beschikbare dieselvoertuigen. Indien u wilt overstappen van een dieselvoertuig naar een benzinemotor – of omgekeerd – kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Daar kunt u tegen een kleine meerprijs een extra kabelsysteem voor de gewenste aandrijfklasse bestellen.

KI CHIPTUNING OPTIMALISEERT HET BRANDSTOFVERBRUIK

Via onze Chiptuning Ultra heeft u als klant de extra mogelijkheid om de Maxchip App op uw Smartphone te installeren en te profiteren van een aantal verdere finetuning mogelijkheden.

U kunt onder andere kiezen tussen de drie rijmodi ECO, Sport en Race.

Als u in de app de Eco Tuning-modus selecteert, komt onze kunstmatige intelligentie weer in het spel. Hier vindt het vakje automatisch de juiste instelling om u te helpen het brandstofverbruik zu te verminderen.Natuurlijk speelt ook je eigen rijgedrag een bepaalde rol. Als u met uw auto in de eco-modus rijdt, moet u proberen in de volgende hogere versnelling te schakelen bij een zo laag mogelijk toerental.

De Sportmodus zorgt voor een aanzienlijk betere rijervaring in bochten, terwijl de Race-modus u in staat stelt om het laatste percentage van de extra prestatieverhoging uit uw motor te halen.

PRESTATIEVERBETERING LEICHT SELBST VERBAUEN / ENTFERNEN

Onze tuningbox schittert niet alleen door zijn hoogtechnologische ontwikkeling, maar is ook perfect aangepast aan de behoeften en eisen van onze klanten. Onze getrainde specialisten hebben daarom een product gecreëerd dat u zonder specialistische kennis of speciaal gereedschap op uw auto kunt installeren. Eenvoudige standaardgereedschappen zijn absoluut voldoende voor de chiptuninginstallatie. Daarnaast bevat elke bestelling die u plaatst een gedetailleerde en geïllustreerde stap-voor-stap instructie, die de installatie in ongeveer 5-10 minuten mogelijk maakt.

Onze tuningboxen zijn van het hoogste niveau, zodat u zich geen ritje zonder onze extra service kunt voorstellen.

Indien u de chiptuning toch wilt verwijderen, bijvoorbeeld om deze op een nieuw voertuig te monteren, kan de verwijdering ook in een paar minuten gebeuren. Gebruik gewoon onze stapsgewijze instructies in omgekeerde volgorde. 

Motorgarantie Icon

Maxchip Motortuning –
GARANTIE VAN DE PRESTATIEVERHOGING

Enkel het beste voor onze klanten. Onze producten worden voor 100% in Duitsland gemaakt en voldoen aan alle essentiële veiligheidscriteria. Het is daarom vanzelfsprekend dat wij onze klanten bij elke aankoop van onze chip-tuningboxen een extra motorgarantie op de motor en alle bijbehorende motoronderdelen geven. Voor exacte details kunt u hier meer lezen over onze Maxchip motor garantie .

ALGEMENE VRAAGSTEMMINGEN

DE BELANGRIJKSTE VRAGEN ROND HET THEMA PRESTATIEVERBETERING:

Nee, omdat we bij onze chiptuningmaatregelen letten op de naleving van alle tolerantiegrenzen, treedt er geen schade aan uw voertuig op. Zowel de levensduur van uw voertuig als van alle onderdelen wordt niet negatief beïnvloed door de installatie van onze producten. 

Ja, we kunnen onze chip tuning aanbieden voor nieuwe en gebruikte auto’s. Bekijk onze uitgebreide voertuigdatabase en kies het product dat het beste bij u past. Als u uw model daar niet kunt vinden, neem dan contact op met onze klantenservice. Let op: Voor voertuigen met meer dan 200.000 kilometer op de snelheidsmeterstand kunnen wij u helaas geen garantie op de motor bieden. 

Ja en nee. Op deze vraag is geen algemeen antwoord te geven, want uw persoonlijke rijstijl speelt hier een belangrijke rol. Als u het nieuw gewonnen motorvermogen telkens weer tot het uiterste drijft, zal uw brandstofverbruik licht toenemen. Als u daarentegen gebruik maakt van de eerdere schakelopties en/of onze speciale Eco-modus in de app kiest, kan het brandstofverbruik tot 15% worden verlaagd, afhankelijk van het gekozen product. 

Nee. Onze producten kunnen zonder vakkennis en zonder gebruik van speciaal gereedschap worden geïnstalleerd. Hiervoor hebben wij stapsgewijze instructies opgenomen. Daarnaast kunt u bij ons op aanvraag nog meer installatiefoto’s of -video’s opvragen.

Ja, zelfs bij lage toerentallen kunt u genieten van een betere motordynamiek. Ook bij een kortstondige acceleratie is er een duidelijk merkbaar verschil met de standaardconditie.

Nee, dat is niet nodig. De onderhoudsintervallen voor uw voertuig veranderen niet door de installatie van de chipbox.

Nee. Ook als het extra vermogen van uw voertuig volledig wordt benut, zal de olietemperatuur maximaal 2-3 graden stijgen, waardoor de installatie van een oliekoeler niet nodig is.