CHIPTUNING MUNICH
100% GEMAAKT IN DUITSLAND

Maximale prestatieverhoging door KI-tuning

U wilt profiteren van een maximale verhoging van de prestaties van uw voertuig?

Ons high-end apparaat op het gebied van chiptuning maakt precies dat mogelijk.

HOE WERKT ONZE MAXCHIP CHIPTUNING?

Allereerst moet worden vermeld dat er verschillende benaderingen van dit probleem zijn.

1

Aan de ene kant is er de mogelijkheid om de motorprestaties van een voertuig positief te beïnvloeden door directe interventie in het motorbesturingssysteem. In dit verband wordt de zogenaamde OBD-afstemming vaak genoemd.

2

Een andere mogelijkheid is het verhogen van de elektronische prestaties via een extra besturingseenheid, de prestatieverhoging die Maxchip biedt. In tegenstelling tot OBD-tuning wordt hier niet direct ingegrepen, maar wordt er gebruik gemaakt van een extra apparaat – een zogenaamde “ECU”. Chipbox – de optimalisatiemogelijkheden van uw voertuig zijn uitgeput.

WAT GEBEURT ER MET ONZE SLIMME DYNAMISCHE AANPASSING?

De medewerkers van onze chip tuning hebben tientallen jaren ervaring in de industrie en laten deze ervaring doorstromen naar de ontwikkeling van de Chip Tuning Box. Via extra apparaten worden de bijbehorende signalen naar de besturing gestuurd, zodat individuele aanpassingen van verschillende factoren zoals de opvoerdruk of de injectiehoek kunnen worden uitgevoerd. Het resultaat is een toename van de prestaties tot 35 %, een aanzienlijk betere acceleratie en mogelijk een lichte verhoging van de topsnelheid.

KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE
ONTMOET CHIPTUNING

Onze claim is om een van de toonaangevende chiptuners te zijn op het gebied van innovatie en ontwikkeling te zijn. We hebben dit project gedurende vele jaren vooruitgeholpen, waarbij we ons specifiek hebben gericht op het onderwerp kunstmatige intelligentie (AI) in relatie tot prestatieverbetering.

Velen van ons hebben in onze jeugd gedroomd van een auto als K.I.T.T. aus Ridder Ruiter gedroomd van. Wij kunnen met onze Boxtuning geen complex entertainment bieden, maar na de installatie van onze producten is een druk op de knop voldoende om te profiteren van extra prestaties.

Onze chips zijn al zo “intelligent” dat ze zich perfect kunnen aanpassen aan uw voertuig zonder handmatige programmering. Voor u als klant betekent dit: sluit de chipbox aan en geniet direct van het rijplezier.

EEN VERANDERING VAN VOERTUIG IS OP HANDEN
MET MAXCHIP GEEN PROBLEEM!

Alle voertuigen hebben vroeg of laat een vervaldatum. Het zou dus dubbel jammer zijn als het extra vermogen via de Chiptuning Box verloren zou gaan met de auto. Maar maak je geen zorgen: dankzij de kunstmatige intelligentie kun je onze tuningbox eenvoudig en direct gebruiken voor je volgende voertuig. Gewoon in het nieuwe voertuig steken en het rijplezier kan ongehinderd verdergaan.

En het beste is: u hoeft geen extra kosten te accepteren voor nieuwe producten of herprogrammering. U koopt onze Tuningbox eenmalig en kunt hem vanaf nu voor bijna elk ander voertuig gebruiken zonder enige beperking.

TUNINGBOX
MET BIJBEHOREND
KABELSYSTEEM – INBEGREPEN

Zodat u de prestatie-upgrade zonder veel vertraging direct op uw nieuwe voertuig kunt gebruiken, krijgt u van een compleet kabelsysteem voor de bestelde aandrijvingsklasse gratis. Dus als u heeft gekozen voor een dieselprestatie-upgrade van Maxchip, kunt u onze box dienovereenkomstig gebruiken voor alle andere beschikbare dieselvoertuigen. Als u wilt overstappen van een dieselvoertuig naar een benzinevoertuig – of omgekeerd – kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Daar kunt u tegen een kleine meerprijs een extra kabelsysteem voor de gewenste aandrijfklasse bestellen.

KI CHIPTUNING OPTIMALISEERT HET BRANDSTOFVERBRUIK

Met onze Ultra Chip heeft u als klant de extra mogelijkheid om de Maxchip-app op uw smartphone te installeren en te profiteren van een reeks verdere verfijningsopties.

U kunt onder andere kiezen tussen de drie rijmodi ECO, Sport en Race.

Als je de Eco Tuning-modus in de app selecteert, begint onze kunstmatige intelligentie weer te werken. In deze modus vindt het vakje zelfstandig de juiste instelling om brandstofverbruik. Maar natuurlijk speelt ook het rijgedrag een bepaalde rol. Als u met uw voertuig in de eco-modus rijdt, moet u proberen naar de volgende hogere versnelling te schakelen bij een zo laag mogelijk toerental.

De Sportmodus geeft je een veel beter gevoel in de bochten, terwijl de Race-modus je het laatste procentje extra kracht geeft. Prestatieverbetering uit je motor.

PRESTATIEVERBETERING LEICHT SELBST VERBAUEN / ENTFERNEN

Onze box schittert niet alleen door zijn hightech ontwikkeling, maar is ook perfect afgestemd op de behoeften en eisen van onze klanten. Daarom hebben onze getrainde professionals een product gecreëerd dat ook u zonder specialistische kennis of speciaal gereedschap op je auto. Eenvoudige standaardgereedschappen zijn nodig voor de Chiptuning installatie absoluut voldoende. Verder bevat de door u geplaatste bestelling een gedetailleerde en beeldbeschreven opdracht stapsgewijze instructies, de installatie is mogelijk in ongeveer 5-10 minuten met een paar eenvoudige stappen.

Onze tuningboxen voldoen aan de hoogste standaard, zodat u zich geen ritje zonder onze extra diensten kunt voorstellen.

Als u de prestatie-upgrade toch wilt verwijderen, bijvoorbeeld om hem aan te passen aan een nieuw voertuig, kan de verwijdering ook in enkele minuten worden uitgevoerd. Gebruik hiervoor onze stapsgewijze instructies in omgekeerde volgorde.

Motorgarantie Icon

Maxchip Motortuning –
GARANTIE VAN DE PRESTATIEVERHOGING

Enkel het beste voor onze klanten. Onze producten worden voor 100% in Duitsland gemaakt en voldoen aan alle essentiële veiligheidscriteria. Het is daarom vanzelfsprekend dat wij onze klanten bij elke aankoop van onze chip-tuningboxen een extra motorgarantie op de motor en alle bijbehorende motoronderdelen geven. Voor exacte details kunt u hier meer lezen over onze Maxchip motor garantie .

ALGEMENE VRAAGSTEMMINGEN

DE BELANGRIJKSTE VRAGEN ROND HET THEMA PRESTATIEVERBETERING:

Nee, omdat we bij onze chiptuningmaatregelen letten op de naleving van alle tolerantiegrenzen, treedt er geen schade aan uw voertuig op. Zowel de levensduur van uw voertuig als van alle onderdelen wordt niet negatief beïnvloed door de installatie van onze producten. 

Ja, we kunnen onze chip tuning aanbieden voor nieuwe en gebruikte auto’s. Bekijk onze uitgebreide voertuigdatabase en kies het product dat het beste bij u past. Als u uw model daar niet kunt vinden, neem dan contact op met onze klantenservice. Let op: Voor voertuigen met meer dan 200.000 kilometer op de snelheidsmeterstand kunnen wij u helaas geen garantie op de motor bieden. 

Ja en nee. Op deze vraag is geen algemeen antwoord te geven, want uw persoonlijke rijstijl speelt hier een belangrijke rol. Als u het nieuw gewonnen motorvermogen telkens weer tot het uiterste drijft, zal uw brandstofverbruik licht toenemen. Als u daarentegen gebruik maakt van de eerdere schakelopties en/of onze speciale Eco-modus in de app kiest, kan het brandstofverbruik tot 15% worden verlaagd, afhankelijk van het gekozen product. 

Nee. Onze producten kunnen zonder vakkennis en zonder gebruik van speciaal gereedschap worden geïnstalleerd. Hiervoor hebben wij stapsgewijze instructies opgenomen. Daarnaast kunt u bij ons op aanvraag nog meer installatiefoto’s of -video’s opvragen.

Ja, zelfs bij lage toerentallen kunt u genieten van een betere motordynamiek. Ook bij een kortstondige acceleratie is er een duidelijk merkbaar verschil met de standaardconditie.

Nee, dat is niet nodig. De onderhoudsintervallen voor uw voertuig veranderen niet door de installatie van de chipbox.

Nee. Ook als het extra vermogen van uw voertuig volledig wordt benut, zal de olietemperatuur maximaal 2-3 graden stijgen, waardoor de installatie van een oliekoeler niet nodig is.