Wij van MAXCHIP CHIptuning hebben benzine in ons bloed!

Voor de liefde van PS!

Wij werken voortdurend
aan onze chip tuning producten

maxchip chiptuning ueber uns entwicklung

Onze producten garanderen maximale prestaties voor uw auto.

Wij houden net zoveel van snelle en krachtige auto’s als onze klanten. Ons jonge en ambitieuze team op onze twee locaties in Oostenrijk en Duitsland streeft er daarom dagelijks naar om de individuele prestatieverbetering voor uw auto verder te ontwikkelen.

Wij zijn van mening: stilstand betekent achteruitgang. Bij ons wordt elke nieuwe auto direct op de proef gesteld om u het best mogelijke resultaat te kunnen bieden bij onze chiptuning. 

ZELFDE VOERTUIG

– COMPLEET NIEUWE RIJERVARING

Als u een compleet nieuwe rijervaring wilt beleven op de wegen die de wereld betekenen, heeft u niet per se meteen een nieuwe auto nodig. Onze tuningboxen kunnen volledig individueel worden aangepast aan u en uw voertuig in vele kleine details.

Wij willen van elke klant een tevreden klant maken. Het toenemende aantal tevreden Maxchip-klanten is voor ons geen reden om te rusten. Integendeel: wij zien het als een extra motivatie om een pionier te zijn op het gebied van dynamiek, innovatie en rijplezier en om onze producten technisch altijd up-to-date te houden.

DE VOORDELEN VAN MAXCHIP IN EEN OOGOPSLAG

HUN EXTRA PS ZIJN WAT ONS DRIJFT

Ons voortdurend groeiende team van auto- en tuning-liefhebbers is elke dag in de ontwikkelingsfase voor u en biedt uw voertuig een maximum aan extra prestatieverbetering. Behalve deze maximale prestaties zijn ook betrouwbaarheid, professionaliteit, klantveiligheid en klanttevredenheid de hoekstenen van ons bedrijf.