Professionele ChipTuning Tuner uit München!

We hebben het hart in de hand en benzine in het bloed! Voor de liefde van de paardenkrachten!

Wij werken voortdurend
aan onze chip tuning producten

maxchip chiptuning ueber uns entwicklung

Unsere Produkte garantieren ein Maximum an Leistung für Ihr Auto.

Wir lieben schnelle und leistungsstarke Autos mindestens genauso sehr wie unsere Kunden. Daher ist unser junges und aufstrebendes Team Tag für Tag an unseren beiden Standorten in Österreich und Deutschland darum bemüht die individuelle Leistungssteigerung für Ihr Auto weiter auszubauen.

Wir sind der Ansicht: Stillstand bedeutet Rückschritt. Bei uns wird jeder Neuwagen direkt auf Herz und Nieren geprüft, um Ihnen das bestmögliche Resultat bei unserem Professionelles Chiptuning Tuner liefern zu können. 

ZELFDE VOERTUIG

– COMPLEET NIEUWE RIJERVARING

Als u een compleet nieuwe rijervaring wilt beleven op de wegen die de wereld betekenen, heeft u niet per se meteen een nieuwe auto nodig. Onze tuningboxen kunnen volledig individueel worden aangepast aan u en uw voertuig in vele kleine details.

Wij willen van elke klant een tevreden klant maken. Het toenemende aantal tevreden Maxchip-klanten is voor ons geen reden om te rusten. Integendeel: wij zien het als een extra motivatie om een pionier te zijn op het gebied van dynamiek, innovatie en rijplezier en om onze producten technisch altijd up-to-date te houden.

DE VOORDELEN VAN MAXCHIP IN EEN OOGOPSLAG

HUN EXTRA PS ZIJN WAT ONS DRIJFT

Ons voortdurend groeiende team van auto- en tuning-liefhebbers is elke dag in de ontwikkelingsfase voor u en biedt uw voertuig een maximum aan extra prestatieverbetering. Behalve deze maximale prestaties zijn ook betrouwbaarheid, professionaliteit, klantveiligheid en klanttevredenheid de hoekstenen van ons bedrijf.