Maxchip Motorgarantie

Motor_image_firstslider

Door de Maxchip motorgarantie hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw motor en de onderdelen ervan als u een Chiptuning van ons bedrijf heeft. Door onze tuning gaan we de bestaande motorreserves niet te boven, waardoor een beschadiging van de motor al uiterst onwaarschijnlijk is. Mocht er in uitzonderlijke gevallen toch schade ontstaan, dan treedt onze garantie in werking en wordt u vergoed.

Motorgaranties voor elk product

Het maakt niet uit welke van onze Maxchip-producten u kiest, wij bieden voor elk product een extra motorgarantie. De condities variëren enigszins afhankelijk van het product. Hieronder volgt een kort overzicht:

Maxchip Basic: Een jaar motorgarantie tot 3.000 Euro

Maxchip Race: Een jaar motorgarantie tot 5.000 Euro

Maxchip Ultra: Twee jaar motorgarantie tot 10.000 euro

Maxchip motor garantie, zelfs met verlopen fabrieksgarantie

Wij kunnen onze motorgaranties ook aanbieden voor voertuigen die niet meer onder de fabrieksgarantie vallen. Ook als dit in de komende weken of maanden afloopt, zal dit geen negatieve gevolgen hebben voor de door ons afgegeven garantie. De voorwaarden voor onze Maxchip Motor Garantie zijn 100% transparant.

Voertuigen gebouwd in 2015 of later en met een kilometerstand van minder dan 100.000 kilometer voldoen aan de voorwaarden voor onze garantie. Zo worden negatieve verrassingen vermeden, want dankzij de duidelijke eisen kunt u al voor de aankoop van een van onze producten bepalen of er een garantie op uw voertuig van toepassing is.

Voor alle drie de producten geldt: er is geen sprake van  een eigen risico van de klant.

Een klein voorbeeld: U heeft bij ons een Maxchip Race besteld en na 9 maanden was er een schade aan het motorblok veroorzaakt door ons product. Het vervangen ervan kost ongeveer 2.000 euro. Er zijn geen kosten voor u als klant en de motorgarantie dekt de volledige schade van 2.000 euro. Als de reparatiekosten in dit geval 5.080 euro bedragen, bijvoorbeeld 5.000 euro, betaalt de klant slechts 80 euro.

Welke delen vallen onder de motorgarantie?

De garantie van Maxchip dekt alle schade die aantoonbaar is veroorzaakt door een van onze producten en die ofwel direct van invloed is op de motor ofwel op een van de onderdelen.

De volgende motoronderdelen komen aan bod:

Inlaatspruitstuk

Aandrijfas

Alle interne onderdelen die zijn aangesloten op het oliecircuit

Versnellingsbakken (met uitzondering van de koppelings- en koppelingsonderdelen)

Cardanassen en kardanaslagers

Zuigers

Carter, krukaswiel en krukas

Motorblok

Kleppen en klepgeleider

Cilinderkop

Bussen

Oliereservoir

Drijfstang

Turbolader

DSG

Multitronic

Uitzonderingen op de motorgarantie

Merk op dat onze motorgarantie niet van toepassing is op normale slijtage van motoronderdelen of op schade die niet bewezen is door onze producten te zijn veroorzaakt.

Als de garantie voor het door u gekochte product is verlopen, vervalt de garantieclaim. Een verlenging is niet mogelijk.

Voertuigen met meer dan 100.000 kilometer op de snelheidsmeter

Ook schade veroorzaakt door een ongeval valt niet onder de garantie van de motor.

Garantieformulier