Meervoudig geteste kwaliteit!

Met Maxchip Chiptuning om meer prestaties te verhogen en
uw individuele rijplezier.

maxchip tuningboxen mit icon und handy 1024x605 2

Natuurlijk is de verhoogde prestatie van uw voertuig een belangrijke reden voor de keuze voor uw persoonlijke Maxchip tuning chip. Om uw veiligheid en die van uw voertuig te garanderen, moeten onze producten, naast het verhoogde rijplezier, voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en talrijke tests doorstaan.

Onze Maxchip Tuning producten worden in verschillende stappen getest op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid:

Vector Smart Object copy 6

Bepaling van het vermogen en het koppel. Test stap

Vector Smart Object copy 6

Controle van het rijgedrag Teststap

Vector Smart Object copy 6

Bepaling van de maximumsnelheid Testfase

Vector Smart Object copy 6

Uitlaatgascontrole Teststap

Vector Smart Object copy 6

Controle van het brandstofverbruik Teststap

Vector Smart Object copy 6

Meting van de CO2-emissies Testfase

Vector Smart Object copy 6

Geluidsmeting Testfase

Vector Smart Object copy 6

Beoordeling van elektromagnetische veranderingen

Vector Smart Object copy 6

Testen in de dagelijkse routine met medewerkers

Onze kwaliteitsproducten worden onderworpen aan een reeks tests bij een groot aantal fabrikanten en motoren. De bovengenoemde factoren regelen de fijnafstelling en vormen een extra veiligheidscontrole. Al onze Maxchip-producten zijn bovendien uitgerust met

Juridische informatie

Door chiptuning vervalt de algemene gebruiksvergunning van het voertuig, indien de acceptatie van de installatie van de vermogensverhoging niet onmiddellijk door een officieel erkende keuringsinstantie in de zin van § 19 StVZO is uitgevoerd en volgens § 22 StVZO is bevestigd. De prestatie-upgrade moet daarom in de voertuigdocumenten worden ingevoerd. Het bijbehorende deelcertificaat voor de registratie van de chiptuning. Met dit onderdeelcertificaat kunt u de prestatieverhoging laten registreren bij elke erkende testfaciliteit.

Ook zonder onderdeelcertificaat is het mogelijk om de voertuigdocumenten in de voertuigdocumenten te laten invoeren door middel van een kostenloze individuele keuring bij een erkend keuringsinstituut. Aangezien de exacte procedure en de kosten voor een individuele inspectie van geval tot geval verschillen, moet u rechtstreeks contact opnemen met het desbetreffende testinstituut voor details over de individuele inspectie in uw geval. Wij wijzen er uitdrukkelijk op dat Maxchip geen enkele aansprakelijkheid aanvaardt als de extra prestaties niet in de voertuigdocumenten worden vermeld.

Garantieclaims en garantie
na chiptuning

Door het installeren van een tuningchip verliest u de garantieclaim tegen de garantsteller (meestal de fabrikant) op uw motor. Ook uw garantieclaims tegen de verkoper van het voertuig kunnen worden beïnvloed.

Wij bij Maxchip zijn echter overtuigd van de hoge, meervoudig geteste kwaliteits- en veiligheidsstandaarden van onze producten. Daarom krijgt u bij aankoop van onze producten een motorgarantie, of u kunt dit aanvullend met ons afsluiten. Meer details over onze Maxchip motor garantie vindt u hier.

Verzekeringsdekking

De installatie van een tuningchip kan onder bepaalde omstandigheden invloed hebben op de verzekeringsdekking van uw voertuig. Gelieve uw autoverzekeraar te raadplegen voor de installatie. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice via e-mail naar info@maxchip.nl of per telefoon naar +49 89 231 67623.