maxchip chiptuning

DE TUNINGKAST
CONSOLE

Welkom aan boord Maxchip 👋

In het volgende vindt u alles wat u nodig heeft voor uw nieuwe tuningbox.

De tuning box console is alleen voor het verkrijgen van updates of het veranderen van de prestaties, zelfs zonder de app. U kunt de tuningbox direct installeren en hoeft hem niet van tevoren aan te sluiten.

Wij stellen u graag voor aan de Tuningbox console. Hier vindt u o.a. de voertuigspecifieke inbouwhandleidingen. Indien er zich, in tegenstelling tot onze verwachtingen, een probleem voordoet met de tuning box, heeft u ook de mogelijkheid om rechtstreeks via de console contact op te nemen met onze technische ondersteuning. Open een ticket en onze technici zullen u helpen met uw probleem.

Group 2

Onze technici zijn dan via een sensorprotocol direct bekend met uw motor en kunnen precies zien of deze werkt en of er in het programma nog iets veranderd kan worden.

Group 3

Deze gegevens zijn zeer individueel van motor tot motor en kunnen dus precies op uw voertuig worden afgestemd tot het programma of de prestaties goed werken. In de meeste gevallen gaat dit vrij snel.

Group 4

Als u eenmaal een ticket bij ons heeft geopend, wordt de retourperiode vanaf die dag met 3 weken verlengd en hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat uw retourperiode afloopt.

Group 5

Onze technici zijn dan via een sensorprotocol direct bekend met uw motor en kunnen precies zien of deze werkt en of er in het programma nog iets veranderd kan worden.

Hier kunt u de Tuning Box Console downloaden.

DE MAXCHIP APP

Met onze Maxchip (<2020) &; Maxchip + App (>2021) heb je volledige controle over je tuningbox, zelfs onderweg.

Hieronder vindt u onze Maxchip-apps om te downloaden voor iOS & Android.

Big with app with

Met vriendelijke groeten!

Ihr Maxchip-Kundendienst

Layer 6