Please select manufacturer

 • Mini Mini

Please select a model

 • Cabrio (F57) 2014+
 • Clubman (F54) 2014+
 • Clubman (R55) 2006-2014
 • Countryman (F60) 2016+
 • Countryman (R60) 2010-2016
 • Coupe (R58) 2010-2015
 • Mini (F55-56) 2013+
 • Mini (R50/52-53) 2001-2006
 • Mini (R56-57) 2005-2013
 • Paceman (R61) 2012-2016
 • Roadster (R59) 2011-2015

Please select an engine

Back

MINI ZIPTUNING - PRESTATIEVERBETERING OP EEN NIEUW NIVEAU

Mini is een van de belangrijkste autofabrikanten uit Duitsland. De modellen van deze fabrikant worden vooral gekenmerkt door hun typische Duitse betrouwbaarheid, een goede prijs/prestatieverhouding en de hoge veiligheidsnormen.

In de loop der jaren heeft de Duitse fabrikant in bijna alle segmenten naam gemaakt met één of meerdere modellen.
In de loop der jaren heeft de Duitse fabrikant naam gemaakt met één of meer modellen in bijna alle segmenten, van compacte auto’s tot SUV’s. Ondanks de grote verscheidenheid hebben ze echter allemaal één ding gemeen: Met een Mini chip tuning van Maxchip kan uit bijna elk model een extra prestatieverhoging op een nieuw niveau worden gehaald.

Hoe hoog blijkt dit te zijn? Aangezien er ondanks identieke modellen en series kleine verschillen tussen de afzonderlijke voertuigen kunnen optreden, zou het niet serieus zijn om over de hele linie een exacte waarde te geven. In de loop van ons werk hebben we echter al tal van Audi voertuigen getest en op onze testbank gehad.

.
Na de installatie van de Mini chip tuning konden we al een aantal keren vaststellen dat een verhoging van de prestaties tot 35 procent zonder problemen kan worden bereikt. Onze chip tuning is zowel bruikbaar voor Mini modellen met diesel- als met benzinemotor. Hetzelfde geldt voor het type transmissie, zodat u onze Mini zip tuning zonder problemen kunt gebruiken voor handmatige, halfautomatische en automatische transmissies.

MINIPRESTATIEVERHOGING EN VERBRUIKSREDUCTIE IN ÉÉN

Een extra prestatiewinst kan op het eerste gezicht al interessant lijken. Bij Maxchip zijn we echter niet tevreden met één voordeel. Daarom zorgt een Mini chip tuning er naast meer pk’s ook voor dat u na het vullen van uw tank in de toekomst langer mee kunt gaan.

Want onze Mini chip tuning voor uw Mini zorgt voor een uitstekende symbiose van alle geoptimaliseerde waarden, zodat u kunt genieten van een vermindering van het verbruik tot 15%. Laten we dit illustreren met een praktisch voorbeeld:

Laten we ervan uitgaan dat u met een Mini Cooper rijdt en een stroomverbruik van 10 liter per 100 kilometer heeft. Als het brandstofverbruik volledig wordt benut, kan het verbruik worden teruggebracht tot ongeveer 8,5 liter per 100 kilometer. Uitgaande van een prijs van 1,20 euro per liter bespaart u iets minder dan 1,80 euro per 100 gereden kilometers.

.

Wat op het eerste gezicht niet veel lijkt, telt bij nader inzien op. Met 10.000 gereden kilometers zou u bijvoorbeeld al de kosten van onze kleinste Mini chip tuning hebben bespaard.

Om eerlijk te zijn moeten we echter zeggen dat dit tot op zekere hoogte ook afhangt van hun eigen gedrag tijdens het rijden. Als u de volledige prestatieverhoging voor de gehele rijtijd gebruikt, zal er weinig of geen verandering in het verbruik optreden. Om het verbruik te verminderen, zou u dus uw rijgedrag moeten aanpassen door in een vroeger stadium een versnelling hoger te schakelen en over het algemeen met minder versnellingen te rijden.

MINI ZIPTUNING AFTER
THE CAR CHANGE
blijven gebruiken.

In het verleden kan de ene of de andere potentiële koper zijn afgeschrikt van een aankoop, omdat er in de komende 2-3 jaar een auto wordt aangeschaft. Aangezien het natuurlijk erg vervelend zou zijn als je de Mini chip tuning slechts een relatief korte periode kunt gebruiken en dan al een nieuw product moet kopen.

Deze zorgen hebben geen behoefte aan chip tuning klanten van Maxchip, maar maken. Want zelfs als u een tuningbox voor uw Mini koopt, behoudt u de volledige extra prestaties, zelfs als u van auto wisselt. Dit is niet beperkt tot een ander model van de Japanse fabrikant, maar geldt voor ALLE fabrikanten, modellen en ontwerpen waarvoor wij een prestatie-upgrade kunnen aanbieden.

Zo heeft u zelfs met een nieuw voertuig onze Maxchip tuning klaar en kunt u deze blijven gebruiken zoals voorheen. U bespaart bij ons moeizame herprogrammering, nieuwe aankopen of aanpassingen van de doos. Onze producten werken namelijk allemaal door middel van AI-technologie, die u een 100% optimale aanpassing voor ELK voertuig mogelijk maakt – en zonder uw of onze manuele tussenkomst.

ONZE MOTORGARANTIEPROTECTEN UW MINI
ZIPTUNING 100%.

Naast de hoogst mogelijke kwaliteit van onze producten, gaan we natuurlijk niet voorbij aan de kwestie van de veiligheid. Ons doel is dat onze klanten met een goed gevoel bij ons bestellen. Daarom hebben we in overleg met onze ontwikkelaars ook een uitgesproken Motor garantie werd tot leven gebracht. Dit veroorzaakt geen extra kosten voor u, maar is gratis inbegrepen bij elk van onze chiptuning producten.

De volgende diensten zijn inbegrepen bij onze Mini-prestatie-upgrade:

 1.    Wanneer u een Maxchip Basic koopt, krijgt u een jaar motorgarantie tot 3.000 euro.
 2.    Als je een Maxchip Race koopt, krijg je daarbovenop nog eens een jaar motorgarantie tot 5.000 euro.
 3.   Bij de aankoop van een Maxchip Ultra is de prijs inclusief een tweejarige motorgarantie tot een bedrag van 10.000 euro

Verder dan ooit is geen enkele van de genoemde motorgaranties onderworpen aan aftrekposten voor onze klanten. Als je bijvoorbeeld een Race bij ons hebt gekocht en er is schade ontstaan door ons product ter waarde van 4.400 euro, dan wordt dit volledig gedekt zonder dat je een extra bijdrage hoeft te leveren.

Wij kunnen zo’n motorgarantie voor je Mini chip tuning met een gerust hart aanbieden, omdat wij ons bewust zijn van de hoge kwaliteit van onze producten. Wij zijn al enkele tientallen jaren actief op het gebied van chiptuning en hebben nog nooit een voertuig hoeven meenemen als gevolg van schade die door onze box in de werkplaats is veroorzaakt, wanneer deze op de juiste wijze is geïnstalleerd en gebruikt.

.

HANDIGE CONTROLE VOOR
UW WIJZIGINGEN VAN DE MINIËLE KINDEREN

Een absoluut hoogtepunt is de geïntegreerde mobiele telefoonbesturing voor uw tuningbox. Als u geïnteresseerd bent in het product Maxchip Ultra u krijgt de mogelijkheid om via uw mobiele telefoon individuele tuninginstellingen te maken, 100% gratis.

Zu diesem Zweck haben wir nämlich in Abstimmung mit unserem Entwickler-Team eine hauseigene App auf die Beine gestellt, die Ihnen als unser Kunde ein Höchstmaß an Innovation und Individualität bietet.

Sie können nach der Installation die Chiptuning App ganz bequem via BlueTooth mit der Box in Ihrem Fahrzeug verbinden. Bereits wenige Augenblicke danach stehen Ihnen alle verfügbaren Auswahlmöglichkeiten parat. So stehen Ihnen als Kunde nicht weniger als 10 unterschiedliche Finetuning-Mapps zur Auswahl. Diese können Sie bequem ganz nach Ihrem persönlichen Befinden auswählen und genießen.

Dit is vooral praktisch als u bijvoorbeeld eerst in een grote stad rijdt en dan een wat langere snelwegrit of een wat kronkelige route moet afleggen.

U kunt ook de boost-modus in onze app selecteren, die een extra performance boost voor een korte periode mogelijk maakt. In ons programma is ook een opwarmingstijdstip geïntegreerd, waarbij uw motor alleen gebruik maakt van het extra vermogen via onze mini-chip tuning wanneer deze de juiste temperatuur heeft bereikt. Een extra bescherming van uw motor is daarbij standaard. Als de situatie daarom vraagt, kunt u onze zip-tuning ook op elk moment tijdelijk uitschakelen via de app.