Stripe


Middels deze betaalprovider heeft u de mogelijkheid om eenvoudig te betalen met een creditcard (Mastercard, Visa, American Express etc.). IMMEDIATEELE overboeking, GiroPay-overschrijving, EPS-overschrijving en SEPA-domiciliëring.

PayPal


PayPal is ook een betaalprovider waarmee u een breed scala aan betaalmethoden kunt gebruiken. Bij betalingen via PayPal is een gebruikersaccount vereist.

Onze betaalmethoden samengevat

U heeft de mogelijkheid om te betalen met een creditcard (MasterCard, Visa, American Express etc.) & via IMMEDIATE bankoverschrijving, GiroPay-overschrijving, EPS-overschrijving en SEPA-domiciliëring.

Via de betaalmethode PayPal kunnen ook de eerder genoemde creditcardaanbieders betaald worden, maar u heeft nog steeds een rekening nodig binnen PayPal. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om uw bestelling te betalen via vooruitbetaling. Dit betekent dat uw bestelling pas na ontvangst van uw betaling ons gebouw verlaat. In onze winkel heeft u ook de mogelijkheid om uw bestelling te betalen via vooruitbetaling. Dit betekent dat uw bestelling ons gebouw pas verlaat nadat wij uw betaling hebben ontvangen.